Voor jou

Oprecht aanwezig zijn bij de cliënt zonder oordeel. Daar ligt mijn kracht als psycholoog. Vanuit een compassievolle houding veiligheid creëren en op een faciliterende wijze de mogelijkheden tot groei en zelfredzaamheid verkennen. Dit bereik ik door met mindfulness mijzelf, de ander en onze relatie te aanschouwen en met openheid te communiceren. Tijdens behandelingen houd ik rekening met krachten, persoonlijkheid en lichaamstaal.
Als mijn wijze van behandeling je aanspreekt nodig ik je uit een vrijblijvende afspraak te maken door mij een bericht te sturen via het kopje ‘contact’. We zullen dan in een eerste kennismakingsgesprek samen bekijken wat jouw behoeften zijn, wat mijn rol hierin zal zijn en waar ik je het best mee kan helpen. Op basis van het kennismakingsgesprek kan ik een advies geven over het eventuele verloop van het traject. Dit gesprek is gratis en dient vooral om voor beide partijen te bekijken of er een klik is en of ik de juiste persoon ben voor jouw vraag. Als we samen verder gaan zullen er afhankelijk van de intensiteit van je vraag een aantal begeleidingsgesprekken volgen.